Vandalisme i foc al camp vell del Llissach

162

L’antic camp del Llissach -on havia jugat el CF Santpedor abans de construir-se el nou estadi, que ara s’anomena “Les Gaunes” des que hi juga la UE Castellnou- és víctima de vandalisme setmana rere setmana. Actualment el camp només l’utilitza oficialment l’equip castellnouenc, que en els últims mesos ja s’ha “acostumat” a trobar vidres trencats, candaus forçats, contenidors de deixalles bolcats, brutícia a les graderies, i restes de menjar escampats per tot arreu. El que es van trobar aquest dimarts els jugadors quan van arribar al camp per entrenar, però, encara va més enllà: l’habitació annexa al bar completament calcinada.

Les fotos mostren l’abast de l’incendi -tot apunta que intencionat- que es podria haver originat als maniquís que s’utilitzen per llançar faltes. A part dels evidents desperfectes als ninots; el sostre, les parets, els bancs, la taula i fins i tot les caixes d’electricitat han quedat cremades.

La Policia Local es va desplaçar fins al camp ahir mateix per prendre nota dels fets i han engegat la cerca per trobar als causants de les destrosses. Pressumptament podria ser un grup de joves -probablement menors- als quals s’ha vist vàries vegades voltar pel camp, alguna vegada amb intencions evidents de causar destrosses, tot i que mai se’ls ha enxampat amb les mans a la massa.