Amb l’arribada del gener la majoria de funcions de pastorets arreu de Catalunya van arribant a la seva fi, però no és el cas de Balsareny. El municipi bagenc va estrenar diumenge la seva funció “Salut Pastors, que falta ens fa” i la tornarà a oferir aquest pròxim diumenge.

La decisió arriba després que l’obra s’hagués de suspendre tant el dia de Nadal com el 2 de gener a causa dels positius per coronavirus entre el repartiment. Si no passa res, encara els quedarà el proper cap de setmana per a representar una obra que no són uns pastorets tradicionals.

L’obra “Salut Pastors, que falta ens fa” porta a escena uns pastorets vestits amb pameles, ronyoneres i mòbils d’última generació, adaptats al segle XXI i trencant la 4rta paret, pel que la platea va ser habilitada com escenari per tal de fer uns pastorets més propers i minimalistes.

Aquests personatges són del tot humanitzats i viuen els problemes de la gent del nostre temps. A l’obra, que es va estrenar l’any passat, hi intervenen 11 actors i dura uns 70 minuts. Encara es podrà veure el proper diumenge dia 16 de gener, a les 17 i à les 19 h, a la sala El Sindicat. La compra anticipada d’entrades es podrà fer al web dels pastorets de Balsareny.