Balsareny ha iniciat avui la seva Festa Major. La primera que se celebra amb normalitat després de la pandèmia. Les activitats s’allargaran fins dilluns, diada de Sant Marc, amb el repartiment del panellet i els balls i danses tradicionals.

Els actes han arrencat avui a la plaça 11 de setembre amb l’hora del conte i el Show del Grup La Il·lusió a la sala El Sindicat. Al vespre, hi haurà el pregó a la plaça de l’Ajuntament i una botifarrada popular a la plaça Roc Garcia. La nit d’avui culminarà amb un concert al pavelló municipal.

Demà dissabte la festa coincidirà amb la diada de Sant Jordi i s’obrirà amb els balls de gegants i gegantons a la plaça de la Mel. També es podrà gaudir de teatre de carrer amb el segon Festival Píndoles en diferents indrets del municipi.

La Festa Major culminarà el dilluns amb els actes més tradicionals com són la benedicció del panellet de Sant Marc i el seu repartiment. També es faran els balls i danses tradicionals com el ball de bastons, el de la faixa i el de gegants i gegantons. A la tarda, es farà entrega de premis del concurs literari de Sant Marc i la festa culminarà amb un espectacle del Mag Lari i castell de focs.

Podeu consultar tot el programa d’actes en aquest enllaç.