Balanç positiu dels tres primers mesos de funcionament de la residència ‘El Lledoner’

216

La Residència El Lledoner de Sant Fruitós de Bages fa 3 mesos que ha obert les seves portes i des de Ràdio Sant Fruitós hem volgut fer balanç del seu funcionament. Usuaris, direcció i ajuntament han assegurat que els inicis són difícils però que mica en mica és un projecte que camina endavant i ho fa amb èxit.

Des de la direcció la valoració és molt positiva. La directora del Lledoner, Anna Boet, assegura que l’ambient és molt bo i que s’han anat solucionant tots aquells problemes que han anat sorgint.

La falta de personal és un dels aspectes que els usuaris han posat en relleu. Valoren molt positivament els 3 primers mesos d’El Lledoner però tot i considerar-se ben atesos asseguren que que moltes vegades troben a faltar treballadors.

Des de l’Ajuntament, la regidora de Serveis Socials, Cristina Múrcia, assegura que era un equipament molt necessari però posa l’accent a l’esforç de l’administració i la implicació de l’empresa privada per fer-ho possible i lamenta que falta la concertació i els ajuts públics.

La residència ‘El Lledoner’ de Sant Fruitós preveu cobrir les places vacants en poc temps i arribar així a l’aforament màxim en menys d’un any.

 

Imatge. Façana de la residència El Lledoner