La baixada del Tió i l’encesa de llums marcaran divendres l’inici del Nadal a Sallent

168
Baixada del Tió de Sallent
Baixada del Tió de Sallent

REDACCIÓ | Divendres a les 17h es farà per segon any consecutiu la baixada del Tió i l’encesa de llums que marca l’inici dels actes de Nadal a Sallent
La baixada del Tió des del Serrat del Xipell, anirà seguida d’una cercavila pels carrers del nucli a càrrec de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner i l’animació infantil Ai Carai. A les 17:30h a la plaça de la Pau hi haurà animació pels més menuts i a continuació es durà a terme l’encesa de llums de Nadal on hi han participat joves del Projecte Turn-on remodelant i redissenyant algunes de les llums que ja es van utilitzar l’any passat.
L’acte, organitzat per l’entitat Sallent Comercial i l’Ajuntament de Sallent amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, finalitzarà amb un berenar per a tothom.
Enguany com a novetat, Sallent Comercial convida els nens i nenes a participar en el joc “Busca el Tió a Sallent Comercial”. Des del 13 fins al 23 de desembre els més petits hauran de trobar un Tió amagat entre els aparadors dels establiments col·laboradors per entrar en el sorteig de tres paneres. Per cada Tió trobat se segellarà una butlleta que s’entrega amb el fulletó de programació i un cop emplenada s’haurà de dipositar a l’Edifici El Salt abans del 23 de desembre. El sorteig es realitzarà el 27 de desembre en el mateix Edifici El Salt de Sallent.