Avui últim dia amb ruixats de tarda

70

Comencem la setmana amb un cel serè i força fresca durant les primeres hores del dia. Aquest matí continuarem amb aquest temps assolellat i tranquil, a l’espera d’un migdia i tarda més moguts. Les nuvolades tornaran a créixer amb força i s’esperen alguns ruixats de caràcter irregular; més probables al sector nord de la Catalunya Central, però no se’n descarta a altres punts. Malgrat tot, amb una temperatura que no patirà canvis importants; l’ambient tornarà a ser pre estiuenc, amb màximes que s’acostaran als 25ºC.

Demà dimarts, s’acaba la inestabilitat de tarda dels últims dies. El sol serà el protagonista durant el matí, amb un cel blau i clar; i de cara a la tarda arribaran bandes de núvols alts que deixaran el cel enteranyinat. Ja no s’esperen precipitacions. Tot plegat, amb uns termòmetres que encara pujaran una mica més; notarem un migdia molt suau, amb màximes entre els 23º i 26ºC.

De cara als pròxims dies, l’anticicló s’aproximarà i això ens farà parlar d’un temps estable, amb moltes estones de sol i amb una temperatura que continuarà a la banda altaDe moment, no es preveuen noves pluges a mitjà termini.