Avui tindrem més estones de sol

82

Comencem el dijous amb una temperatura més fresca que els últims dies després dels xàfecs que van afectar ahir a la tarda algunes zones de la Catalunya Central. Destaquen els 36 mm a Collsuspina o els 13 mm de Moià, però també es va veure precipitar més feblement en alguns punts del Solsonès o nord del Bagès. Això avui ja és història i el temps es presenta més tranquil, amb més estones de sol malgrat que el cel es mantindrà variable, principalment al Moianès. En cap cas, s’esperen precipitacions. Amb tot, avui la temperatura diürna baixarà i els valors màxims es situaran entre els 24 i 26ºC. Per tant, ambient molt confortable.

Demà divendres, estabilitat. Temps majoritàriament assolellat i tranquil acompanyat d’alguns núvols inofensius. El més destacat serà la pujada del termòmetre; notarem un migdia clarament més càlid amb màximes que arribaran novament als 30ºC o fins i tot per sobre.

De cara als pròxims dies, haurem d’estar pendents de l’entrada càlida que ens afectarà durant el cap de setmana i la setmana vinent. Precaució durant les hores centrals del dia, ja que les temperatures pujaran de valent i es podria arribar als 35ºC o puntualment per sobre als punts més càlids. Tot plegat, amb sol i bonança.