Tret de sortida a l’exposició ‘Sant Fruitós pagès: la vida al camp’

103

JAUME GRANDIA/NÚRIA SELGA.- Aquest divendres s’ha inaugurat l’exposició ‘Sant Fruitós pagès: la vida al camp’. Una exposició que s’emmarca dins les jornades europees del patrimoni i on s’hi poden veure fotografies de l’època, les eines que s’utilitzaven, reproduccions en ceràmica de les cases pairals i altres documents. Ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós el president del Museu, Josep Sinca:

La mostra gira entorn a 4 grans àmbits: la vinya, el conreu, la ramaderia i l’hort. Ho ha explicat la tècnica d’arxiu de l’Ajuntament, Anna Cura:

L’exposició s’emmarca dins les jornades europees del patrimoni. Una de les activitats que l’Ajuntament impulsa en aquest cas amb la col·laboració amb Món Sant Benet són les visites gratuïtes al Monestir de Sant Benet de Bages que es faran demà diumenge. Ho ha explicat el regidor de Cultura, Xavier Racero:

L’alcalde Batanés va lliurar un llibre a Maria March, com a reconeixement pel la donació d’unes ceràmiques amb els dibuixos de les masies del nostre municipi. L’exposició es podrà a veure a la sala polivalent de la biblioteca de Sant Fruitós fins al proper 5 de novembre.

Fotografia: Jaume Grandia