Avui no es descarta algun ruixat o tronada de tarda

94

Iniciem el dimecres amb un ambient suau i un cel enteranyinat de núvols alts i mitjans, que aniran creuant al llarg del matí. A partir de la tarda creixeran nuvolades d’evolució, que viatjaran de nord a sud, i fins i tot no es descarta algun ruixat o tempesta; concentrat principalment al Moianès o nord del Solsonès. I pel que fa a la temperatura pocs canvis: els valors màxims es quedaran al voltant dels 30ºC els més alts.

Demà dijous, la nuvolositat anirà a menys, amb un temps en general més assolellat i tranquil. Tot i això, serà a punts del Moianès on es mantindrà el cel més variable amb núvols inofensius. Tot plegat, amb una temperatura una mica més baixa. Demà l’ambient serà més agradable, amb màximes que voltaran els 27 o 28ºC.

De cara als pròxims dies, ulls posats a una nova calorada que començaria a partir de divendres i es podria allargar fins ben entrada la setmana vinent, amb temperatures de ple estiu. Tot plegat, anirà acompanyat de sol i bonança. Per tant, malauradament continuem amb una greu sequera i un risc d’incendis elevat.