Serà de caràcter extraordinari, fet que no ha agradat a algun grup de l’oposició, i tocarà temes com l’alteració del termes municipals de Santpedor i Sant Fruitós o la multa a l’empresa encarregada de reformar Ca l’Arola.

Avui, dimarts dia 23, es celebrarà el segon ple de Juliol a Santpedor. Aquest es va acordar després que el dia 3 es votés el cartipàs i serà de caràcter extraordinari. Aquesta qualificació que no ha agradat a la CUP perquè implica que els grups fora de l’equip de govern no hi poden incloure ni propostes ni mocions.

Que el ple sigui extraordinari i no ordinari, ens afecta a tots perquè no podem fer la nostra tasca propositiva i fiscalitzadora que ens correspon com a oposició.

Aniol Vila, de la CUP Santpedor

D’altra banda, el ple té previst aprovar la modificació dels termes municipals de Santpedor i Sant Fruitós i, entre d’altres, la multa a l’empresa encarregada de reformar Ca l’Arola. Precisament aquest últim punt rebrà l’interès de Santpedor En Comú Podem. Jesús Puig, líder del partit, ha explicat a Ona Bages que formularan algunes preguntes per conèixer millor què ha causat el conflicte entre l’empresa i l’Ajuntament.