Avui ens torna a visitar el sol

71

Iniciem el dimarts amb alguns núvols residuals i un ambient més fresc, després dels ruixats que ahir van deixar entre 1 i 5 mm a molts punts, puntualment 8 mm com és el cas de Moià. Aquesta nuvolositat marxarà ràpidament i ens tornarà a visitar el sol, amb un migdia i tarda radiants. Tot plegat, notarem una pujada de la temperatura durant les hores centrals del dia, amb valors màxims que s’acostaran als 30ºC.

Demà dimecres, jornada que serà estable. Domini del sol arreu amb alguns núvols de tarda al Solsonès, sense més conseqüència. Pel que fa al termòmetre es mantindrà estable: nit força confortable i migdia càlid, però sense extrems.

I de cara als pròxims dies, dijous ens creuarà una cua de front que farà augmentar en general la nuvolositat i fins i tot deixaria algun ruixat al nord del Solsonès. Amb tot, la temperatura es mantindrà a ratlla fins divendres, amb una calor molt controlada per ser finals de juny, però tot sembla indicar que a partir del cap de setmana s’iniciaria un altre període molt càlid.