Comencem el dimecres amb un temps insegur, fins i tot amb alguns ruixats dispersos, però amb una temperatura matinal alta a causa de la presència de núvols durant la nit. Al llarg del matí tindrem aquests xàfecs intermitents, de curta durada i amb algunes pauses. A partir del migdia i tarda podrien guanyar més força i descarregar amb moderada-forta intensitat acompanyats de tempesta o ratxes de vent fortes. Precaució en aquest sentit. No es preveuen grans quantitats, si bé la zona del Solsonès seria la més afavorida. Tot plegat, el mercuri baixarà i quedarà per sota dels 30ºC a gairebé tota la Catalunya Central. Per tant, ambient molt confortable per un mes de juliol.

Demà dijous, obertura de clarianes. A primera hora restes d’alguns núvols o boires puntuals, però el sol s’imposarà a poc a poc i acabarà brillant arreu durant el matí. A la tarda, creixeran algunes nuvolades a punts del Moianès o Bages, però no cal patir perquè no s’esperen precipitacions. Amb tot, la temperatura pujarà i ja superarà la barrera dels 30ºC a molts punts.

De cara als pròxims dies, temps estival. Això es traduirà amb sol, bon temps i calor durant les hores centrals del dia. De moment, seria una calor controlada i normal per les dates a les quals ens trobem.