Avinyó promou el lleure per a menors en situació de vulnerabilitat

140

L’Ajuntament d’Avinyó participa en el projecte d’activitats d’Educovida, una iniciativa que promou el lleure per a 200 infants i adolescents del Bages en situació de vulnerabilitat.

La campanya està impulsada pel Consell Comarcal del Bages i engloba tretze municipis de la comarca amb l’objectiu d’afavorir la socialització i l’autoestima dels participants a través d’experiències lúdiques.

La Regidoria d’Acció Social i Salut d’Avinyó s’ha aderit a aquest projecte. Així doncs, des de l’Aula Socioeducativa ja s’estan realitzant diverses activitats com percussió corporal, cant i teatre social, entre d’altres. Les sessions es duen a terme setmanalment els dimarts a la tarda al Local Catalunya i tindran continuïtat fins el mes de maig.

Tant els infants que en formen part com els professionals dels serveis socials valoren molt positivament la iniciativa en un context de crisi sanitària i econòmica com l’actual. De fet, el servei d’Aula Socioeducativa s’ha considerat essencial segons les directrius del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El desenvolupament de les activitats s’han fet seguint totes les recomanacions en matèria de prevenció i seguretat establerts en el marc de la situació de pandèmia.