Avinyó presenta una aplicació mòbil per facilitar la comunicació entre els habitants i l’administració

221
L'aplicació eAgora en funcionament
L'aplicació eAgora en funcionament

La nova aplicació s’anomena “eAgora” i neix amb la intenció de convertir-se en un punt de trobada digital per fomentar la participació ciutadana. Alhora, té l’objectiu de generar accions per avançar cap a un model de poble més compromès i sostenible.

Es tracta d’una xarxa social en la que, en lloc de seguir persones, es poden seguir canals temàtics. En la mateixa, els usuaris poden aconseguir punts a partir de la visibilitat i el reforç d’aquelles accions que generin un major impacte positiu per Avinyó. 

L’equip de govern l’ha presentat com “la primera aplicació municipal que fomenta la participació ciutadana” i la vincula a l’Agenda 2030. A més, expliquen que “proporciona un espai de diàleg directe entre veïns, entitats, comerços, empreses i el mateix Ajuntament.” L’aplicació també facilita la recerca de qualsevol tipus d’acte al municipi a través del seu calendari i permet reportar incidències de la via pública. 

Per descarregar l’aplicació “eAgora” només cal cercar-la a l’AppStore d’iPhone, o al Google Play, de qualsevol dispositiu Android, i donar-se d’alta.