Avinyó inaugura oficialment el renovat institut-escola de la Barnola

167
El conseller d'Eduació, Josep Bargalló descobrint la placa davant Eudald Vilaseca, alcalde d'Avinyó
El conseller d'Eduació, Josep Bargalló descobrint la placa davant Eudald Vilaseca, alcalde d'Avinyó

L’acte ha comptat amb la presència de Josep Bargalló, conseller d’Educació, així com també amb l’equip de govern de l’Ajuntament d’Avinyó, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; i la directora dels Serveis Territorials d’Educació, Dolors Collell.

El projecte de reforma de l’Institut Escola ve de llarg. Han passat gairebé deu anys des que es va posar sobre la taula la necessitat d’una reforma de l’edifici. De fet, l’alcalde d’Avinyó, Eudald Vilaseca, va voler recordar tota la gent que, des del 2011, ha fet possible que la Barnola sigui una realitat.

 

 

L’acte d’inauguració va tenir lloc a les 10 del matí del passat divendres. Va començar amb la descoberta de la placa inaugural i, a continuació, s’hi van fer els parlaments oficials de l’alcalde, el conseller d’Educació, el director del centre, Ricard López; i de dos alumnes de primer i segon d’ESO que van poder parlar en representació de tot l’alumnat. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va posar el focus en els avantatges de l’Institut – Escola d’Avinyó.

 

 

Finalment, van quedar inaugurats els nous espais que inclouen aules de l’alumnat, un nou laboratori, espais pel professorat i d’altres dependències. L’acte es va retransmetre en directe pel canal de youtube del Departament d’Educació.