Avinyó aprova l’ajornament de la partida pressupostària per la tercera edició dels Projectes Participatius

174
Parc per a tothom darrere les escoles. - Foto: Ajuntament d'Avinyó
Parc per a tothom darrere les escoles. - Foto: Ajuntament d'Avinyó

Coincidint amb l’inici del mes de juny s’havia de presentar i donar sortida a la campanya de difusió del procés participatiu. L’any passat es van destinar gairebé 30.000 Euros per dur a terme els dos projectes guanyadors. Van ser la creació d’un parc per a tothom a la zona de darrere de l’escola i la restauració de les passeres del camí del riu. Les dues iniciatives tenien un pressupost similar d’uns 15.000 Euros. Malgrat tot, el govern municipal ha acordat posposar la que havia de ser la tercera edició per l’any 2021. La decisió s’ha pres de forma unànime a l’últim Ple.

Les raons per ajornar el pressupost del projecte és l’actual estat d’alarma i la crisi sanitària provocada per la pandèmia. Les perspectives incertes en l’economia o la suspensió de la realització d’actes i activitats públiques són d’altres motius que es sumen a la decisió de suspendre la partida pressupostària. 

Amb tot plegat, l’equip de govern proposa destinar tots els recursos possibles a mantenir el teixit econòmic i productiu del poble, així com ajudar a pal·liar els efectes socials de la greu crisi sanitària i econòmica provocada pel coronavirus.