Un autobús portarà al teatre els joves de Sant Fruitós, Sallent i Artés

131

Aquest divendres els joves de Sant Fruitós, Sallent i Artés podran anar al teatre a Manresa amb un autobús gratuït. Es tracta d’una proposta de Platea Jove, un cicle d’espectacles per a joves que es fa al teatre Conservatori de Manresa els divendres a les 9 del vespre. Els coordinadors de Platea Jove han passat aquesta setmana pels instituts d’Artés, Sallent i Sant Fruitós per informar de l’autobus gratuït que els joves podran fer servir per anar al teatre i que els recollirà un cop hagi acabat la funció. Jesús Casasampera, un dels coordinadors de Platea Jove, explica quin és l’objectiu d’aquest autobús:

Per agafar l’autobús és necessari comprar l’entrada de Platea Jove i portar una autorització del pare, mare o tutor del menor així com el DNI del menor i la fotocòpia de l’adult que signa l’autorització. Tota la documentació es pot trobar al Facebook de Platea Jove, ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós Jesús Casasampera:

El nou cicle de Platea Jove comença aquest divendres al Teatre Conservatori amb l’espectacle BR2, amb els BRODAS BROS, una companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 i considerats els millors ballarins d’Espanya i amb reconeixement a nivell europeu.