Atraquen a un estanc de Sant Vicenç de Castellet a ple dia

191

Atraquen a un estanc de Sant Vicenç de Castellet a ple dia. Va passar aquest dimarts 23 de març quan dos homes, a les 10 del matí, van atracar a un estanc del poble amb una possible arma de foc. 

El propietari de l’estanc, que no ha volgut fer declaracions, va explicar als Mossos que els dos homes havien ensenyat l’arma de foc però que no s’ha averiguat si era real o simulada. A tot això també portaven un gabinet de grans dimensions amb el que també van intimidar als propietaris. Arran de l’actuació es van emportar els diners de la caixa i també alguns cartons de tabac. Els homes van fugir amb una moto i encara no se sap de qui es tracta.

A més, però, al cap d’unes hores a Castellbell un home va entrar a un centre comercial amb un gabinet i es va emportar diners de la caixa. Malgrat que va passar el mateix dia i amb poques hores de diferència els agents no saben si es tracta de les mateixes persones. Amb la investigació a sobre de la taula es va montar un dispositiu policial per poder enxampar els sospitosos però sense sort. De moment la investigació segueix oberta.