Atenció els curiosos: Podeu visitar la nova residència El Lledoner fins demà

211

Des d’ahir i fins dissabte ja es pot visitar la nova residència de gent gran de Sant Fruitós. Us rebran amb una mica de coca i moscatell i podreu veure l’edifici abans no s’hi instal·lin els avis la setmana que ve. La inauguració oficial serà el 2 de maig.

A partir del 25 d’abril aniran tornant els avis que de moment s’estaven a la residència de Santpedor, de la mateixa empresa L’Onada. La nova residència podrà cobrir 71 places i 30 places al centre de dia.

L’edifici té espais comuns tipus menjador, amb butaques, sofàs i televisió a cada planta i fins i tot una planta té un espai comú amb cuina comunitària per poder fer tallers. Hi ha una habitació per fer àpats amb més intimitat quan vinguin familiars a fer visites, una sala polivalent, una habitació per relaxar-se i treballar els cinc sentits, una perruqueria, una estètica, un gimnàs i una àrea de podologia. També hi ha un pati interior i una terrassa.

Tot l’edifici està decorat amb quadres pintats a la festa de l’arròs i algunes sales reben el nom de persones o festes relacionades amb Sant Fruitós com la sala Festa de l’arròs o la sala Bertrand i Serra.

L’horari de la jornada de portes obertes és els matins de dos-quarts d’onze a dues del migdia i a les tardes de 5 a dos-quarts de 8 del vespre.

Sala menjador per les visites
Sala menjador per les visites
Sala de relaxació per treballar els cinc sentits
Sala de relaxació per treballar els cinc sentits

 

Gimnàs
Gimnàs

 

Una de les habitacions dobles
Una de les habitacions dobles