Artur Mas analitzarà el moment actual de Catalunya, aquest dilluns a Sallent

97

Aquest dilluns, el restaurant Mas de la Sala de Sallent rebrà la visita de l’ex president de la Generalitat, Artur Mas, qui participarà en un col·loqui sobre el moment actual que viu Catalunya. L’acte, que se celebrarà a partir de dos quarts de deu de nou del vespre, és organitzat pel col·lectiu Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa. La intenció del DEIM és que Mas reflexioni sobre el moment present i de futur que viu el país.

L’activitat se celebrarà amb un sopar en què es pot asisstir per 35 euros i les inscripcions es poden realitzar, enviant un correu a deim@deim.cat.

Dones Emprenedores Innovadores de Manresa, és una associació sense ànim de lucre, que neix amb la il·lusió i l’empenta d’un grup de dones que volem emprendre o fer créixer un projecte empresarial o professional al territori. DEIM pretén ser un punt de trobada on la dona pugui trobar recolzament a l’emprenedoria femenina, i donar més visibilitat al seu negoci aprofitant les sinergies del treball en equip. Volen aglutinar les dones que treballen al Bages i ocupen un lloc de responsabilitat dins de la seva activitat professional.