Un grup de dones aficionades al ciclisme organitza una pedalada solidària a Artés per incentivar aquest esport entre les dones. Ara fa un any, un grup de dones d’Artés va decidir organitzar-se per fer sortides en bicicleta creant el grup “pedalem amb dos ovaris”. Ara, el grup  ha organitzat pel pròxim 13 de març aquesta pedalada popular amb el suport de l’ajuntament d’Artés i l’entitat Amics de la Cursa.  La voluntat és fer créixer el nombre de dones que practiquen aquest esport a Artés i rodalia. L’Elisabet Consul és una de les ciclistes del grup organitzador.

La 1a pedalada amb dos ovaris serà oberta a tothom i té un recorregut de 30 km i un de reduït per principiants o públic familiar. A més a més l’activitat té un component solidari, destinarà els diners a la lluita contra el càncer mitjançant l’entitat L’Olivera.

La iniciativa ha tingut una bona rebuda a Artés i de moment diferents botigues i empreses han fet aportacions com a patrocinadors, el dia de la pedalada també es farà un sorteig amb marxandatge entre els diferents participants.