Artés decideix quins usos donar als espais de la nova Casa Museu

186
Reformes a la Casa Museu d'Artés. - Foto: Aj. d'Artés
Reformes a la Casa Museu d'Artés. - Foto: Aj. d'Artés

Artés posa en marxa unes jornades participatives per definir quins usos es donen a cadascun dels espais de la Casa Museu després de completar la primera fase d’obres.

El passat 14 de novembre, l’equip de govern va obrir la casa al públic fent una visita guiada i mostrant la rehabilitació de l’interior de l’edifici. Unes obres que van començar el passat mes de març on s’han substituït el sostres interiors i s’han posat en valor les 9 tines descobertes.

Ara, l’Ajuntament d’Artés obre un procés de participació perquè els veïns decideixin què s’hi fa en cadascun dels 5 pisos dels que consta l’antic edifici. En aquest sentit, s’ha activat una enquesta on poder votar amb una puntuació de 0 a 5, de menys a més adient, les diverses propostes. Per accedir al qüestionari cal dirigir-se a la pàgina web de l’Ajuntament. Aquest estarà disponible fins el 23 de desembre.

Entre les opcions plantejades hi ha la creació d’un espai sobre el procés de producció del vi, utilitzar un espai del museu amb peces d’interès històric, habilitar una sala de conferències, crear un espai de coworking, posar un bar amb servei a l’exterior, construir un alberg o habilitar un espai de botiga especialitzada, entre d’altres.