Artés crea la campanya “Ara més que mai, comerç local” per potenciar el teixit de botiguers i restauradors

271
Vista àerea d'Artés. - Foto: Ajuntament d'Artés
Vista àerea d'Artés. - Foto: Ajuntament d'Artés

El motiu és l’entrada a la Fase 1 de desconfinament que permet als comerços de menys de 400 metres quadrats reprendre l’activitat amb les mesures de seguretat i higiene corresponents. Aprofitant aquesta situació, el consistori ha volgut donar suport al productors de proximitat i quilòmetre zero. Un sector que, segons defensa l’Ajuntament, es troba “en un punt molt delicat” després de dos mesos de tancament. 

Des de l’àrea de Promoció Econòmica s’està treballant en coordinació amb el sector de restauradors i botiguers per tirar endavant diverses iniciatives. Un exemple és que l’Ajuntament donarà facilitats per a la reobertura de terrasses de bars, les quals es podran reprendre al 50%. També es dotarà d’espai públic de forma gratuïta per podrer restablir les seves activitats. Aquesta mesura s’aplicarà fins que els bars i els restaurants puguin tornar a fer ús de tot el seu aforament habitual. 

Finalment, l’Ajuntament d’Artés fa una crida a la població perquè els ciutadans apostin per consumir al municipi i, d’aquesta manera, mirar de fer poble.