Arriben els sopars de Bigotis i Faldilles amb moltes novetats i més festa que mai

124
Xaranga sopar de bigotis 2015

A l’ombra de la tardor i les castanyes a Santpedor està creixent els últims anys una nova tradició que està agafant molta volada: els sopars de Bigotis i Faldilles. Tots els nois del poble a partir de 18 anys estan convocats dilluns 31 d’octubre, un any més, a fer un sopar conjunt, amb l’obligatorietat de portar bigoti i camisa com a únic requisit. Per la seva banda, les noies organitzen el seu propi sopar, a part, amb les faldilles com a protagonistes.

Enguany, els organitzadors han volgut portar l’esdeveniment més enllà i fer-lo créixer organitzant sala de ball i DJ a partir de mitjanit a Cal Llovet (on els nois ja hauran sopat després de la xaranga que els portarà allà des de la Plaça Gran) de forma conjunta entre bigotis i faldilles. A partir de les 2h, també novetat d’aquest any, hi haurà servei d’autobusos que portaran a tothom cap a la sala Stroika de Manresa, on està previst que segueixi la festa fins les 6h, en què de nou hi haurà servei de bus de tornada a Santpedor.

20€ és el preu dels tiquets, que inclouen totes les activitats de la nit (xaranga, sopar, DJ, busos i entrada a Stroika). Els podeu comprar al Bar Núria i a La Granja.

Per conèixer de què van aquests sopars i què s’hi fa, escolta l’entrevista a Guillem Hernández i Aina Fernández, dos dels organitzadors dels sopars, a l’Informatiu de Ràdio Santpedor d’aquesta setmana: