Arriben pluges demà a la tarda i una baixada clara del termòmetre

142

Arrosseguem força dies de monotonia meteorològica, boires i núvols baixos al matí i migdies i tardes assolellades amb temperatures molt suaus, aquesta situació sembla que vol canviar de cara a demà. Avui esperem que les temperatures màximes se situïn entre els 22 i els 24ºC i el cel presenti alguns núvols de cara a aquest matí i migdia. De cara al vespre i la nit els núvols augmentaran clarament.

Demà esperem molts núvols ja de bon matí i les temperatures es mantindran sense grans canvis, potser lleugerament més altes a causa dels núvols (no així al migdia i a la tarda que seran més baixes a causa de la poca insolació i l’entrada del front). Pot caure algun petit xàfec de cara al migdia, però la part activa de la pertorbació ens afectaria a última hora de la tarda i sobretot ja de nit. La pluja llavors pot caure amb ganes i amb activitat elèctrica, acumulant-se de 20 a 30 mm a gran part del Bages.

De cara a dijous el cel no farà net i es poden repetir alguns xàfecs entre el migdia i la tarda. Les temperatures experimentaran una clara davallada.

Foto: núvols de tempesta des del Serrat de Castellnou. Setembre 2017