Arriben les gangues d’estiu a Sallent

161

Un any més Sallent ofereix una nit amb les últimes gangues d’estiu per tal de donar vida al poble fins la nit i així poder treure tot l’estoc que els comercians tenen guardat durant aquest estiu. Mari Calvo, membre de Sallent Comercial explica en que consisteixen les gangues d’estiu.

Primer de tot el divendres dia 2 de setembre les botigues obriran de 17:00 h fins a les a 00:00 h de la matinada per tal de construir una bona jornada amb ambient als carrers sallentins. Pel que fa a dissabte dia 3 de setembre, les botigues tindran un horari diferent, i aquest serà de 9:00 h del matí fins a les dues del migdia (14:00 h) i de les cinc de la tarda (17:00 h) fins a les vuit del vespre (20:00 h). En cas que l’ambient sigui favorable per les botigues els horaris seran flexibles per tal que tothom pugui gaudir de les gangues. A més, per culminar una jornada festiva, també s’ha pensat amb els més petits i es faran activitats musicals i inflables pels més menuts.

A més de les parades al carrer, els bars també podran mostrar la seva gastronomia local per a tothom que passi pels carrers sallentins. Mari Calvo convida a tothom a baixar al carrer.

Sallent Cormercial fan una aposta per treure les parades al carrer dos dies, així es tindrà un doble ambient durant el cap de setmana.