Aquest dijous continuem amb la dinàmica primaveral, amb fred ara a primera hora – menys que ahir però-, i al migdia amb ambient molt agradable i fins i tot càlid. Repetirem temperatures relativament elevades, des dels 18 fins als 23ºC.
Amb tot, cel serè, sense núvols baixos i boires a quasi cap sector del territori. Hi haurà també bandes de núvols prims al cel, tot i que predominarà l’ambient assolellat durant tota la jornada. Tot i això, esperem algun ruixat puntual a l’extrem nord del Pirineu.

Demà divendres acabarem la setmana amb un dia força assolellat, tot i que aquest cop amb més probabilitat de núvols baixos i boires a primera hora del matí. Durant la tarda i vespre ens arriba una petita cua de front, on les nuvolades començaran a créixer a tot el territori i el cel quedarà mig ennuvolat.
En aquest sentit, temperatures mínimes similars i màximes més frenades que oscil·laran entre els 17 i 21ºC.

De cara als pròxims dies aquesta cua de front sembla que no ens portarà un gran canvi de temps, on a part de la nuvolositat, esperem alguns ruixats puntuals entre divendres i dissabte sobretot a punts de la serralada pirinenca. A més, les temperatures seguiran un lleu descens durant dissabte, però remuntaran de nou diumenge.