Arribada d’un petit front atlàntic

120

Arrenquem la jornada amb el cel ben gris i ennuvolat a totes les comarques centrals i amb menys fresca que ahir, on ens arriba un front atlàntic que portarà inestabilitat en forma de ruixats febles i dispersos. Amb tot, els esperem de cara a mig matí i migdia, sobretot al Prepirineu, Solsonès i Moianès, i amb una cota de neu que baixarà dels 1600 fins als 1200 metres al final del dia.
A més, les temperatures al migdia seran similars a les d’ahir, variant entre 15 i 16ºC.

Dissabte aquest front ja haurà fet net i farà bona bonança durant tota la jornada, amb cel serè i ambient assolellat. Tanmateix, durant les primeres hores del matí quedaran restes de núvols baixos i alguna boirina puntual. A més, els termòmetres aniran a la baixa i ens haurem d’abrigar al matí perquè podran tornar les glaçades. Al migdia, valors més continguts també en general, d’entre 13 i 16ºC.

De cara als pròxims dies esperem un diumenge amb ambient assolellat arreu i sense nous canvis, on la temperatura seguirà a la baixa i l’ambient serà més fresc. Tot i això, les previsions indiquen que les temperatures tornaran a remuntar durant principis de la setmana que ve, amb la continuació de jornades amb predomini del Sol i el cel serè.