Arribada d’un front atlàntic

127

Avui comencem la jornada amb ambient fred, on esperem també l’arribada d’un front a primera hora de la tarda. No obstant, no deixarà grans quantitats de precipitació.
Amb tot, al matí tindrem estones de sol, però el cel majoritàriament estarà cobert de núvols baixos a tota la depressió central, i acabarà de tapar-se al migdia.
De cara a les temperatures, pujaran una mica i les màximes rondaran els 8 i 12ºC. A més, es reactivarà la nevada al Pirineu i Prepirineu, amb una cota de neu, però, d’uns 1400 metres.

Dimecres torna el vent a molts indrets del país, però aquí a la Catalunya central n’estarem exclosos excepte als cims de les muntanyes. Tot i això, la jornada serà més tranquil·la i no esperem pluges enlloc. Durant al matí encara tindrem restes de núvols, però amb el pas de les hores s’acabarà imposant el sol. Les temperatures sumaran algun grau més, tant les mínimes i les màximes, però a muntanya l’ambient continuarà fred.

La setmana continuarà sent variable, on dijous serà la jornada més estable de la setmana, amb ambient assolellat arreu, però de cara a divendres ens arribarà de nou un front que ens portarà precipitacions generalitzades i també una nova baixada del termòmetre a tot el país.