Arriba el Trial Version IV a Cabrianes amb novetats destacades

161
Motorita competint a la Cabrianes Trial Version III, l'any passat

Aquest cap de setmana Cabrianes s’omplirà de motos amb la quarta edició de la Cabrianes Trial Version. Aquesta prova de trial, una de les últimes de la temporada, es farà dissabte i diumenge pels voltants del poble. Amb només tres anys d’existència, la Trial Version, organitzat pel club CBN, el Triangle Màgic i el Moto Club Tona, ha agafat molta volada entre els aficionats a aquest esport, en gran mesura per l’esforçada organització de l’esdeveniment, els recorreguts cuidats fins l’últim detall perquè els corredors de tots els nivells els gaudeixin i el dinar de germanor per tancar la jornada l’últim dia.

Oriol Ribalta, alcalde pedani de Cabrianes, explica què significa la Trial Version pel poble:

 

Enguany a més, la Trial Version ve acompanyada de novetats. Així, s’ha incrementat el número de zones (més de 20 per dia), de quilòmetres (22km), i hi haurà exposició de totes les marques del trial. Amb tot, destaca la inclusió d’una nova categoria femenina, que respon al creixent interès per aquest esport per part del col·lectiu femení, tal i com explica un dels organitzadors, Robert Mudarra:

 

Aquells que no s’hagin apuntat i vulguin participar-hi hauran d’afanyar-se. Avui, dimarts 25 d’octubre, és l’últim dia apte per inscriure’s. Ho poden fer a la pàgina web de Todotrial.