Arriba Sant Jordi Sallent amb una pila d’actes

122
Sant Jordi a Sallent
Sant Jordi a Sallent

Dilluns que ve és la diada de Sant Jordi i Sallent ha organitzat una pila d’actes al voltant del dia 23, pensades per a tots els públics, per celebrar-ho de la millor manera.

Aquest dimecres a les 11:30h, la biblioteca acull el laboratori de lectura “El llop ha tornat” Per a nens de 4 a 9 anys. El dijous i el divendres, a les 17:30h, la Turbina Petita organitza uns tallers per aprendre a fer punts de llibre.

El mateix divendres a les 18h hi ha la presentació del Llibre de Ferran Sánchez Agustí: Sallent Desaparegut. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural Joan Puig i Elías i hi assistirà l’alcalde, David Saldoni, Elisabet Nogareda, cap de publicacions de l’editorial Efadós i Meritxell Lladó, llicenciada en història antiga.

El dissabte incrementarà l’activitat. Al matí hi haurà portes obertes a l’Escola Vedruna amb activitats lúdiques pels més menuts. A la tarda es farà una pintada de guixos a la plaça de la vila a càrrec del Cercle Artístic Sallentí, al Castell de Sant Sebastià ressonarà la música d’Arlet i a la plaça Sant Antoni Maria Claret es farà bàsquet amb cadira de rodes organitzat per Asprodis.

El dissabte nit s’estrenarà el musical Annie, el primer musical de Sallent, de creació pròpia, que porta coent-se a foc lent des de fa un any. L’obra tindrà lloc a l’espai Cultural Fàbrica Vella a les 21h i l’endemà se’n farà una segona representació a les 18 h. L’entrada té un cost de 6 euros i es pot comprar a l’Ajuntament, o bé, des de www.codetickets.com.
El diumenge a primera hora hi haurà una sortida amb BTT a càrrec de Cycling Club Sallent. I pels que prefereixin caminar, podran fer una passejada amb l’Esteve Padullés (Inscripcions a l’Ajuntament fins dijous).

A mig matí, s’inaugurarà el monument de la sardana al parc Pere Sallés. Un acte que estarà amenitzat per la coral Nova Harmonia i clourà amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Terrassa. Aquest monument ha nascut arran d’una proposta de l’entitat Dansaires Sallentins, que han dissenyat els mateixos, per homenatjar i donar èmfasi a l’activitat sardanista que ha tingut durant molts anys la vila de Sallent.

A la tarda, el Casal Cívic Sallent Centre i el Casal Cívic Sallent Fussimanya, celebraran la diada amb una xocolatada. I la plaça Sant Antoni Maria Claret s’omplirà de dansa i música amb la representació de l’Esbart Vila de Sallent titulada “La Llegenda”.

El 25 d’abril a les 18h, el club de lectura Infantil de la biblioteca parlarà del llibre “Jo que vaig a dormir amb Lleons”. I per altra banda, el dia 28 d’abril, l’Espai Cultural Fàbrica Vella acollirà el concert “Emili Vendrell, la veu d’un poble” a càrrec de Ferran Frauca, actor, Josep Surinyac, al piano i Roger Padullés, tenor. L’entrada val 12 € i la podeu trobar a l’ajuntament de Sallent i a www.codetickets.com, com la resta de programació de la Fàbrica Vella.

Per acabar, el 29 d’abril, l’Esbart Vila de Sallent ballarà a la plaça Sant Antoni Maria Claret amb motiu del seu aniversari i amb la participació de l’Esbart Dansaire de Mollet.

Podeu consultar tots aquests actes a l’agenda del portal web de Ràdio Sallent.