Arriba el programa de la Festa Major de Sallent

187

Un any més, Sallent està a punt perquè comenci la festa major. Com és habitual per aquestes dates ja s’ha fet públic el programa de la Festa Major. A l’edició d’enguany es repetiran els actes més característics de la festa, que alhora són els que tenen més rebuda per part de la població.

Escoltem a la Regidora de Cultura i Festes, Anna Fernández, que explica els actes més rellevants del programa:

D’aquesta manera, actes com el pregó, que aquesta vegada anirà a càrrec de l’Esbart de Sallent, el concurs de Paelles, la baixada de canoes i el ball de confeti comencen a consolidar-se com a actes referents del programa, que aquest any acollirà la primera edició del Holi Festival. La Festa Major d’enguany, doncs, destaca per voler esdevenir un espai de festa intergeneracional. És per aquest motiu que l’Ajuntament ha apostat per activitats familiars on pot participar gent de totes les edats.

Aquest any la Festa Major se celebrarà del 9 al 12 de setembre, coincidint així amb la Diada Nacional de Catalunya el dia 11 de setembre. És per aquest motiu que l’Ajuntament de Sallent celebrarà un acte institucional al Parc Pere Sallés. Anna Fernández avança quines activitats acollirà la jornada:

Una altra de les novetats d’aquest any és la zona de l’Escorxador, que ha estat rehabilitat i acollirà diferents activitats de la Festa Major amb l’objectiu d’allunyar els concerts del centre. D’aquesta manera, els assistents podran allargar les hores de festa i la resta de la ciutadania podrà seguir descansant.

Consulta el programa de la Festa Major aqui