Arriba una nova edició de la Taverna Popular de la Fira

124

Dins el marc de la Fira de Sant Miquel que se celebra aquest cap de setmana a Santpedor, l’Ateneu Popular Ca la Teia i els col·lectius que en formen part organitzen, per segon any consecutiu, la Taverna Popular de la Fira.

Aquest divendres a les 21h del vespre la Taverna Popular de la Fira encetarà l’edició d’enguany amb un sopar de “Bikinada” a l’Ateneu, que anirà acompanyat d’una sessió musical dels Dj’s locals Jowy i Pere Fernández. A partir de demà, la Taverna Popular de la Fira es traslladarà a la placeta del Born, on hi haurà durant tot el cap de setmana tasts, concerts i cultura popular. De fet, demà al matí a partir de les 11h començaran les activitats, el servei de bar i la música en directe. I a la nit, un cop acabi el Correfoc – que es recupera després de sis anys – la festa de la Taverna popular de la Fira seguirà al local del Born, on se celebrarà el “Tast de cerveses”.

El diumenge, el dia més emblemàtic de la Fira de Sant Miquel, la Taverna acollirà La Colla Bastonera Picarols de Santpedor, que serà l’entitat encarregada de donar el tret de sortida als actes que se celebraran posteriorment, com l’actuació del grup “Toquem fusta”, la paella popular i el concert de la banda Assomètric. A partir de les 8 del vespre, la Taverna tancarà l’edició d’enguany amb el tradicional “Karaoke Popular”, que aquest any estarà dinamitzat per “Ayawascat”, el grup local de versions que va néixer a la Fira de l’any passat.

Tal com ha explicat un dels voluntaris de Ca La Teia, Aniol Vila, la Taverna Popular de la Fira acostuma a tenir molt bona rebuda, ja que els assistents – que són gent molt variada i d’edats diferents – omplen durant tot el diumenge la placeta del Born.

cartell-taverna