Arriba l’últim frikibingo d’estiu a Sallent

183

El dia que se celebra el frikibingo a Sallent sempre és una data, per molts, sagrada. Aquesta és una festa 100% sallentina, que ha fet que durant els anys que es converteixi en una icona pel carnaval Sallentí. El “xou” es durà a terme a l’antic escorxador a partir de les 20:30 fins a la matinada. El tiquet és d’un preu de 12€, amb got, sopar i un regal sorpresa. Enguany, però, la festa arriba per unes mancances econòmiques per part de Carrilet, l’entitat que dóna vida al Carnaval de Sallent. Rafa Gordillo, col·laborador del frikingo, ens explica el perquè serà l’últim.

Enguany serà l’últim any que es durà a terme la festa, ja que segons Gordillo “és una festa que no es vol cremar”, a més considera que  un acte així “no pot atabalar al públic”. Al ser un frikibingo d’estiu i l’últim s’estan preparant algunes que altres sorpreses refrescants per tots aquells que gaudeixin de l’espectacle. Gordillo també ens recorda que aquest és el quart frikibingo que es fa a l’estiu.

Pel que fa a Sallent és l’últim frikibingo que es duu a terme aquest any, però durant la festa major de Navarcles, els sallentins i tindran cabuda.