Arriba l’onzena edició del campus Vitamina-E a Sant Fruitós

166

Del 25 de juny al 27 de juliol, Sant Fruitós de Bages ofereix, un any més, una proposta lúdica i esportiva adreçada als infants i joves del municipi.

El campus d’estiu Vitamina-E arriba enguany a la seva 11ena edició oferint als sanfruitosencs un munt d’activitats durant els matins d’estiu. Enguany les activitats es duran a terme durant 5 setmanes, del 25 de juny al 27 de juliol.

Aquesta activitat esportiva de l’estiu a Sant Fruitós de Bages, organitzada per l’Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages va dirigida a infants nascuts del 2004 al 2014 (ambdós inclosos).

L’horari serà des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia, amb la possibilitat d’ampliar l’horari de 8 a 9 i de 13 a 14 hores.

El termini per a realitzar les inscripcions és del 21 de maig al 8 de juny, a l’oficina de l’Àrea d’Atenció a les persones els matins de 9 a 14 hores i les tardes de dijous de les 17:00 a les 19:00 hores i de dilluns a dijous a les oficines del Nexe-Jove, de 16:30 a 20:30 hores. Enguany també es poden fer inscripcions via email, podeu trobar les instruccions a la pàgina web.

Les places són limitades i en un inici es podrà fer la inscripció per a un màxim de 4 setmanes, ampliables en el cas d’existir places vacants.

Per tal de resoldre tots aquells dubtes o qüestions que puguin sorgir als pares, s’ha programat uns sessió informativa pel proper dimarts 30 de maig a les 8 del vespre al Nexe-Espai de Cultura on es donarà informació més detallada de totes les activitats.