Aquest cap de setmana arriba l’estiu i torna la calor

149

S’acaba la primavera i arriba l’estiu. El canvi d’estació ens portarà un canvi de temps i és que al llarg del cap de setmana deixarem enrere la inestabilitat d’aquests dies i ens encaminarem cap a un context més estiuenc, amb el sol i la calor com a protagonistes.

Tot i això, tant aquesta tarda de divendres com la de demà encara es mantindrà el risc d’alguns ruixats o tronades que, localment, descarregaran amb força. Això sí, les precipitacions minvaran de cara al vespre i, per tant, donarem la benvinguda a l’estiu amb tranquil·litat. El solstici serà dissabte pocs minuts abans de la mitjanit, a les 23.44 hores.

Diumenge la temperatura remuntarà clarament al centre del dia i les màximes s’enfilaran fins als 30ºC. A més, el sol dominarà arreu i farà que la sensació sigui clarament estiuenca. I sembla que aquest temps plàcid ens acompanyarà durant uns quants dies. Per tant, ara per ara, la revetlla i Sant Joan s’entreveuen sense precipitacions, amb sol i amb calor intensa de dia i fresca de nit.