Arriba la vuitena edició de la festa de la tapa i la cervesa a Sallent

178

Arriba la festa de la tapa i la cervesa a Sallent. Ja fa 8 anys que els sallentins celebren el seu particular Ocktobertfest a plaça Sant Antoni Maria Claret i l’objectiu és que els productes siguin de proximitat, per tal de conèixer nous productes de km0.

Aquest any serà de divendres dia 19, de les 7 de la tarda (19:00) a les 12 del vespre (24:00h). Per altra banda, el dissabte dia 20 l’horari serà més complex, ja que anirà de les 11 del matí, fins les 12 del vespre (00:00h). El president del Comerç associat a Sallent, el CAS, Josep Puig ens explica que “la novetat de cada any és portar a Sallent un públic familiar i cerveser”.

Aquest any, hi haurà entrevistes a diferents cervesers artesanals a les dotze del migdia, per tal de comentar com està actualment el món de la cervesa artesana. La novetat de l’any passat va ser el tast de cerveses a càrrec de Joan Villar i aquest any s’ha tornat a comptar amb l’acte. El lloc on es durà a terme serà a la Sala Joan Vilà i Valentí el dissabte a les cinc de la tarda amb un preu de 5 euros.

Pels més petits, també hi haurà actes a destacar, com per exemple el dissabte, de dos quarts de cinc a dos quarts de set de la tarda hi haurà el Pinta-Cares. Cal dir, que en cas de pluja els actes es duran a terme a l’envelat.