Arriba la Festa Major acompanyada pel primer aniversari de la Fàbrica Vella

119

La Festa Major tindrà lloc del 7 a l’11 de setembre amb 4 dies d’activitats per a tots els públics. Una festa que enguany ve acompanyada pel primer aniversari de l’Espai Cultural Fàbrica Vella i la seva programació estable.

El tret de sortida a la Festa Major el donarà l’artista sallentí David Moreno, seguit del seu espectacle Flota…dos. La música serà la protagonista de la Festa Major, amb un gran nombre d’orquestres, grups musicals i Dj’s programats. L’espai lúdic de l’Escorxador acollirà els actes més nocturns per respectar el descans dels veïns/es. Així, hi tocarà Mishima seguit d’una llarga llista de Dj’s de diversos estils musicals i també s’hi celebrarà la Festa de l’Escuma. Per altra banda, a la plaça Sant Antoni Maria Claret hi tocaran orquestres més clàssiques; la Rosaleda, la Cimarron, la Costa Brava, la cobla contemporània amb la ballada de nans i gegants de Sallent a la mitja part i l’orquestra Venus que posarà el toc musical al tradicional ball de confeti.

La festa major tornarà a despertar l’esperit més competitiu dels sallentins amb la 5a edició del concurs de paelles, amenitzat per Cafè The Carets i la 6a competició de canoes al riu. Pels més petits, que també tinguin ganes de refrescar-se, hi haurà tobogan aquàtic, jocs d’aigua i també maquillatge.

L’aniversari de l’Espai Cultural Fàbrica Vella, se celebrarà amb activitats teatrals, musicals i familiars tant a l’interior com a l’exterior de l’equipament, que permetran conèixer tots els racons de l’edifici i la seva programació anual. Altrament, al llarg de la festa major, hi ha una pila d’activitats programades per entitats i grups del poble, des de tornejos esportius, passant per la presentació del primer equip de futbol femení del municipi, fins a exposicions d’artistes locals, fotografia o filatèlia.

Coincidint amb la diada nacional de Catalunya, l’últim dia de festa major clourà amb un acte institucional que comptarà amb la presència del Consell d’Infants, la Coral Nova Harmonia, l’Esbart Vila de Sallent, els Bastoners de Sallent i l’Escola Municipal de Música Cal Moliner. I al vespre, tancarà el concert de tarda de Xavier Calvet a la plaça Sant Antoni Maria Claret.

Podeu trobar tots els actes específics a l’agenda del web de l’Ajuntament.