Arriba la cursa ‘Barbuts Extrem’ amb recorregut per a BTT com a principal novetat

128
Festa Barbuts Sallent 2017
Festa Barbuts Sallent 2017

Pels que tenen barba i pels que no, torna la ‘Barbuts Extreme’ el proper diumenge 21 de gener, dins el marc de la Festa dels Barbuts de Sallent. Serà la tercera edició d’aquesta cursa que es va crear al 2016 i que degut al seu èxit, enguany veu ampliada l’oferta d’opcions per fer-la amb la inclusió d’un circuit per BTT. Es tracta d’un recorregut de 32km de dificultat fàcil-mitja pels voltants de Sallent, ple de corriols i camins. A part, com en les anteriors edicions, hi haurà les opcions de fer-la corrent: una Trial Running de 12 quilòmetres i 400 metres de desnivell. I caminant, acompanyats del guia Esteve Padullés.

Tots tres recorreguts comptaran amb un avituallament comú en què hi haurà música, menjar i refrigeris. La caminada començarà a les 9h des del Parc Municipal de Sallent, mentre que la Trial Running i la cursa BTT ho faran més tard, a les 10h.

Les inscripcions es poden fer de forma anticipada per 8 euros al Bar de les Piscines, al Restaurant Masia Puigbò, l’Amanita Club, Cafeteria Impas i Amadeu Moda.