Sallent acollirà aquest divendres la 6a edició del sopar solidari de Càritas. Diferents restaurants del poble s’uneixen per tal d’elaborar un menú, per separat, de 25 euros sense ànim de lucre. El sopar es durà a terme a aquest divendres a l‘Espai Cultural Fàbrica Vella a les nou del vespre (21:00h) i els diners aniran destinats a l’entitat.

Els restaurants que hi participen enguany són el restaurant Ospi, Masia Puigbó, Parador El Lleó, La Sala, Cal Josetxo, El Celler, l’Illa, l’Embús i les bodegues Oller del Mas i Celler Sanmartí. Per altra banda també hi col·labora MM Plats, el Forn de Cabrianes i Cafès Mas. L’alcalde de Sallent David Saldoni ha destacat que “no és molt comú que tots els restaurants d’un poble esitguin units per una mateixa causa”.

El sopar té diferents opcions per a poder-hi participar. Hi ha la possibilitat de comprar una taula sencera, per a 10 persones, pel preu de 250€, o bé, col·laborar comprant un tiquet de Taula 0, pensat per aquelles persones que no puguin assistir al sopar, però vulguin fer una aportació benèfica. Els tiquets de la fila 0 només es podran comprar a l’Ajuntament de Sallent.

La compra de tiquets i reserves es pot fer a Esports Martí, Ca l’Amadeu, Càritas Sallent, Cal Serra, o bé, a l’Ajuntament de Sallent mitjançant el correu electrònic moralesfc@sallent.cat o al telèfon 938 370 200. La data límit per apuntar-se és el 15 de novembre.