Nominats als premis de la Festa de l'Esportista de Sallent del 2016
Nominats als premis de la Festa de l'Esportista de Sallent del 2016

REDACCIÓ |Aquest divendres, a partir de les 20:30 h, Sallent celebrarà la 30a nit de l’Esportista al Pavelló Municipal d’Esports. Una nit molt esperada en reconeixement a tots els esportistes sallentins.

La festa, organitzada pel Consell Municipal d’Esports, inclourà, a part del tradicional sopar i l’entrega de premis, les actuacions de Hip Hop amb els grups Sweet’s i Diam’s a càrrec de l’ASCF i Shida Road i La Colla a càrrec de l’escola de dansa Julieta Soler guanyadors a la competició Valo’s Style. A més a més, també hi haurà les exhibicions de Fit Dance a càrrec de l’ASCF i Break Dance a càrrec de Tempo i Kap.

Els actes al voltant de la Festa de l’Esportista s’allargaran fins al 21 de juliol i inclourà tornejos de futbol, futbol sala, gimnàstica artística, bàsquet, waterpolo, festivals, competicions, la marató solidària de zumba, caminada nocturna i colònies esportives entre d’altres. I com a novetat, la Garmin Team Trail Experience, un nou format de cursa de muntanya per equips en format non-stop.

Podeu consultar el programa d’actes de la Festa de l’Esportista al web de Ràdio Sallent i al de l’Ajuntament.