Arriba la 30a Festa de l’Esportista de Sallent

165
Nominats als premis de la Festa de l'Esportista de Sallent del 2016
Nominats als premis de la Festa de l'Esportista de Sallent del 2016

REDACCIÓ |Aquest divendres, a partir de les 20:30 h, Sallent celebrarà la 30a nit de l’Esportista al Pavelló Municipal d’Esports. Una nit molt esperada en reconeixement a tots els esportistes sallentins.

La festa, organitzada pel Consell Municipal d’Esports, inclourà, a part del tradicional sopar i l’entrega de premis, les actuacions de Hip Hop amb els grups Sweet’s i Diam’s a càrrec de l’ASCF i Shida Road i La Colla a càrrec de l’escola de dansa Julieta Soler guanyadors a la competició Valo’s Style. A més a més, també hi haurà les exhibicions de Fit Dance a càrrec de l’ASCF i Break Dance a càrrec de Tempo i Kap.

Els actes al voltant de la Festa de l’Esportista s’allargaran fins al 21 de juliol i inclourà tornejos de futbol, futbol sala, gimnàstica artística, bàsquet, waterpolo, festivals, competicions, la marató solidària de zumba, caminada nocturna i colònies esportives entre d’altres. I com a novetat, la Garmin Team Trail Experience, un nou format de cursa de muntanya per equips en format non-stop.

Podeu consultar el programa d’actes de la Festa de l’Esportista al web de Ràdio Sallent i al de l’Ajuntament.