Arriba la 1a fira ‘Santpedor en flor’

157
Entrega de flors a la Plaça Gran de Santpedor per la setmana de la flor 2017
Entrega de flors a la Plaça Gran de Santpedor per la setmana de la flor 2017

Dissabte 6 de maig es farà a Santpedor la primera fira ‘Santpedor en flor’. Una jornada plena d’activitats relacionades amb el món floral que arriba poques setmanes després de l’adhesió del poble al projecte de Viles Florides – Santpedor és el primer municipi del Bages a sumar-s’hi-.

La matinal d’activitats començarà amb el Mercat de la Flor de 10 a 14h, a la Plaça Gran. Gardens i especialistes en floristeria recomanaran i guiaran en la compra de flors. També hi haurà a partir de les 11h i fins les 20h Degustació de vins florals al mercat del Born. Al migdia, a partir de les 14h, dinar Floral al Restaurant Solers. Un àpat selecte, inspirat en sabors florals, pel qual us podeu inscriure enviant un correu electrònic a dinarenflor@gmail.com pagant 20€. A la Plaça de l’Església, Santpedor Art i Creació, Pedra de Toc i Tanitart faran activitats creatives al llarg de tot el dia.

A destacar també les visites guiades que es faran a la Font de les Escales, a la Plaça de la Font. Serà de 11h a 13h al matí i de 17h a 19h a la tarda i els qui puguin apuntar-s’hi tindran el privilegi de conèixer de prop aquest patrimoni medieval de Santpedor, que recentment va ser l’opció més votada als pressupostos participatius de Santpedor. Tota una oportunitat de conèixer la Font, tal i com explica l’alcalde, Xavier Codina

 

Codina avança la intenció de l’Ajuntament de seguir organitzant jornades florals d’aquestes característiques periòdicament al llarg de l’any.

 

La fira ‘Santpedor en flor’ posarà el colofó a la setmana de la flor, que va començar ahir, i durant la qual els veïns de Santpedor poden recollir una flor a la Plaça Gran. Es tracta de la recompensa anual que l’Ajuntament fa als santpedorencs per col·laborar en la recollida selectiva de deixalles. Avui dijous l’horari per recollir la flor és de 17h a 19h, demà divendres de 10h a 13h, i dissabte també de 10h a 13h.

Cartell fira 'Santpedor en flor'
Cartell fira ‘Santpedor en flor’