Arriba el front, i amb ell les pluges

153

Comencem setmana i ho fem amb un canvi de temps important. Ja de matinada s’han iniciat les pluges des de ponent, de moment febles però que ens fan anar sumant litres per metre quadrat. Per avui esperem un dia molt ennuvolat amb vent del sud que a estones pot bufar moderat, les pluges poden anar caient, amb una pausa al final del matí i bona part del migdia, però de cara a la tarda pot tornar a iniciar-se una nova tongada. Les temperatures sense gaires canvis entre el matí i la tarda a causa de l’ambient ennuvolat i rúfol, amb uns valors entre els 12 i els 14ºC al llarg de tot el dia.

Aquesta situació de pluges es pot allargar fins última hora de dimecres. De cara a demà dimarts pot ploure abundantment al matí, novament amb una pausa al migdia i a la tarda. Temperatures sense masses canvis.

Sembla que dimecres podria ser un dia molt plujós, amb intensitats de precipitació més elevada i fins i tot amb alguna tempesta, amb una baixada clara de la temperatura, amb valors per sota dels 10ºC.

Foto: Núvols alts i mitgencs ahir de del Parc de l’Agulla. Presagiaven el pas del sistema frontal que avui ens afecta.