Arriba la Festa Major a Cornet

109

Comença la Festa Major de Cornet i és per aquest motiu que de l’11 al 16 d’agost el poble acollirà un seguit d’activitats per celebrar-ho.

Aquest matí ha començat la XXXIV Caminada Popular, des de Sant Miquel fins a Santa Susanna amb el guia sallentí Esteve Padullés. Es preveu que la caminada duri tot el dia. El diumenge 14 Cornet rep el show d’il·lusionisme de Pere Rafart i el grup d’havaneres “Mestre aixa” de Mataró. El dilluns 15 se celebrarà la diada amb la 15ena trobada de puntaires, la missa solemne, ell ball de cascavells, ell taller de plantes i els jocs tradicionals, entre molts altres. El Ball de Festa Major pel “Grup Styls” agafarà el protagonisme de la nit de dilluns. La celebració popular es donarà per finalitzada després del taller de risoteràpia “Risonfoku” que es farà dimarts a la tarda.

Per primera vegada, Cornet celebrarà un concurs d’Instragram, i el premi a la foto guanyadora serà l’estada gratuïta d’un dia a la caseta de Cornet. Per poder optar al premi, la foto haurà de ser de l’edició de la Festa Major d’aquest any i s’haurà de compartir a Facebook i Instagram a través dels coixinets #fmcornet16 i #cornetaconcurs. La fotografia guanyadora serà la imatge del calendari 2017.

Captura de pantalla 2016-08-11 a les 12.55.09