Arriba el musical d’Annie a Sallent

217

El musical d’Annie, dirigit per Ruth Matamala, Pilar Monrós i Berta Portabella, es representarà durant la setmana cultural a Sallent. Després de treballar durant gairebé un any, l’Escola Municipal de Música Cal Moliner, posa en escena el musical Annie amb una adaptació al català. Amb un preu de 6€ per entrada, el dia 21 a les 9 del vespre (21:00h) i el diumenge dia 22 a les 6 de la tarda (18:00h), són les dates i les hores escollides per dur a terme l’espectacle. Aquest es durà a terme a l’espai cultural la Fàbrica Vella. Ruth Matamala ens explica d’on sorgeix la idea:

Annie compta amb actors sallentins i dels voltants. La majoria d’actors i actrius formen part de l’escola de música, però d’altres han vingut de fora per tal de completar l’espectacle. Les entrades s’han de comprar via internet o anar a l’Ajuntament a buscar-les. Podeu comprar les entrades clicant aquí. Matamala també recalca que “l’ajuda de pares i gent externa a l’escola ha servit de molt.” A més, recalca quin és l’objectiu del projecte:

Annie és una òrfena que viu en l’orfenat regentat per la Senyoreta Hannigan, una dona malvada que odia la nena. Per atzar, la confiada i decidida Annie entra en la vida del milionari Oliver Warbucks. Aquest, en un primer moment, es mostra contrariat per la intrusió, tot i que comença a agafar afecte a la petita i decideix adoptar-la. No obstant això, Annie segueix decidida a conèixer als seus veritables pares, ignorant que van morir en un incendi anys enrere. Una parella de bergants, Rooster i Lily, es fan passar pels pares, ajudats per la Senyoreta Hannigan, germana de Rooster, en la confiança d’accedir a la petita fortuna d’ella.

Personatges principals;

Annie: Laia Sant

Warbucks: Quim Sorribas

Grace: Ona Pardo

Srta. Hannigan: Berta Portabella

Gall: Edu Galobart

Lily: Júlia Duran

Roosvelt: LLuís Lupión

Per comprar les entrades:

https://entradas.codetickets.com/entradas/annie/3844/espaiculturaldesallent/online