Arriba el Festa Major d’Hivern a Santpedor, arriba el Carnestoltes

143
Carnestoltes Santpedor rua 2017
Carnestoltes Santpedor rua 2017

Els santpedorencs ja tenen en el punt de mira el proper cap de setmana del 10 i 11 de febrer. Arriba el Carnestoltes, que en els últims anys s’ha anat guanyant el qualificatiu de ‘Festa Major d’Hivern’ per mèrits propis.

El tret de sortida el donarà la Ruta del Bakalau, un recorregut pels bars del poble amb beguda i tapa a cada un, que desembocarà a Cal Llovet amb la música de Boîte Lennon. Encapçalant la comitiva, a més, hi haurà la colla bacallanera D-Generació 92.  Els tiquets es poden aconseguir per 13 euros al Bar Núria, La Granja, i la Tanca.

Amb tot, caldrà anar a dormir d’hora perquè l’endemà a les 10h s’haurà d’estar dempeus per començar a fer bullir les olles de cara al 3er Concurs d’Escudella a la Plaça Gran. A les 14h passarà el jutjat a avaluar la sopa de cada colla. Tot plegat amenitzat amb els PD Jowy i Pere Fernández.

Un caldo que serà la prèvia perfecte pel gran acte del Carnestoltes, la rua. Començarà a les 18h a la Ronda Sant Pere, liderada pel Rei Carnestoltes Leru Leru i amb la música del DJ Lerele. Les comparses, disfresses individuals i tothom que segueixi la rua faran un recorregut pel poble que acabarà de nou a Cal Llovet. Allà hi haurà sopar – es poden comprar els tiquets fins el 8 de febrer al Timbaler, l’Horitzó, el Celler Cal Quim, i a l’Ajuntament- i després el Ball de Carnestoltes, amb el DJ Boîte Lennon i l’actuació del grup Lucky Luke. En el trasncurs del ball es lliuraran els premis a la millor comparsa, carrosa i disfressa individual.

Carnestoltes infantil

Els petits de la casa tindran diumenge el Carnestoltes Infantil. A les 11:30h començarà la rua, amb el Rei Carnestoltes Leru Leru i el DJ Lerele, per diferents carrers del poble fins arribar a Cal LLovet. Allà, es farà l’espectacle CarnivalWorld, en què un pallassos portaran els assistents per Carnavals d’arreu del món.

Podeu consultar aquí el Programa Carnestoltes Santpedor 2018