Arriba el 1r any de funcionament de l’Espai Cultural Fabrica Vella”

269

Arriba el primer any de l’Espai Cultural Fàbrica Vella. Des de l’Ajuntament de Sallent s’ha volgut crear una jornada diferent per celebrar el primer aniversari de l’equipament.

Ruth Matamala, una de les organitzadores, ha explicat per Ona Bages que es vol “que sigui una jornada molt dinàmica a través de l’humor i el teatre”, amb l’objectiu que “la gent conegui l’equipament”Serà dilluns 10 de setembre. La 1a sessió de teatre serà a les 7 de la tada (19:00h) i la segona a un quart de nou (20:15h). Ruth Matamala ho explica.

El grup de teatre que s’encarregarà de dur a terme la dinamització i organització de la ruta serà Art de vellut, que durant una hora mostraran tant la part de d’alt com la de baix.

Des de l’ajuntament també es deixa clar que “l’aforament és limitat” i és per aquesta raó que es demana “que tothom que vulgui venir agafi el seu ticket, així es tindrà controlat l’aforament”. Per altra banda, en cas que hi hagués molta demanda de grups es duria a terme una 3a sessió. Tot l’espectacle acabarà amb un vídeo final on els assistents podran veure tots els espectacles que es duran a terme a la sala.

Un cop acabada la ruta, els assistents, podran gaudir de música i ambient a fora. Pel que fa la música en directe començarà a les 8 del vespre (20:00h), entre les dues sessions. Matamala ho explica.

Finalment, recordem que l’entrada a l’espectacle és gratuït, ja que forma part de la Festa Major d’enguany. Podeu reservar la teva entrada en aquest enllaç o a l’Ajuntament de Sallent. I aquí podeu trobar el programa