Arriba diumenge la 6a edició de ‘Netegem el nostre entorn’ a Sant Fruitós

129

Sant Fruitós de Bages participa per sisè any consecutiu en la celebració de l’European Clean Up Day, una iniciativa per tal de netejar l’entorn del municipi.

Enguany alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’institut Gerbert d’Aruillac ja hi van participar dimecres i van recollir uns 24kg de brossa a l’entorn del parc de Sanmartí.

El punt de trobada dels participants de la recollida de diumenge serà a la Plaça Alfred Figueras. La convocatòria és a les 8 del matí de diumenge on hi haurà un petit esmorzar inicial per a tots els participants i la sortida es realitzarà a les 9.00 del matí.

La matinal de neteja finalitzarà sobre les 11h del matí a la mateixa plaça Alfred Figueras, on es deixarà de forma visible i simbòlica la brossa recollida al nostre entorn durant la jornada com a acte de conscienciació i sensibilització. Els participants també gaudiran d’una merescuda botifarrada després de l’acció voluntària de neteja de l’entorn. En passades edicions es va recollir gairebé mitja tona de deixalles de tot tipus. Al finalitzar la jornada tots els participants rebran una alfàbrega com a obsequi per haver participat. El regidor de Medi Ambient, Xavier Racero, explica per què repeteixen cada any la jornada.

Per tal de fer una millor gestió de la jornada, l’Ajuntament demana preferentment inscriure’s prèviament a través del correu electrònic mediambient@santfruitos.cat o bé trucant al telèfon 93 878 97 00.

Col·laboren en la jornada les entitats locals, ADF i el Grup Posa’t en Marxa i la UTE Sant Fruitós que gestiona el servei de recollida d’escombraries i neteja viària.

Imatge del dia de neteja amb l’institut Gerbert d’Aurillac.