Arriba, com cada any, la festa dels barbuts a Sallent

199

Tots els sallentins que porten barba i estan dins de l’entitat organitzen diferents activitats per tots els públics durant tot el cap de setmana.

La Caminada dels Barbuts, Concert, Dinar i Sopar Barbut, i com a novetat d’enguany la Barbuts Ninja Guarriors, són alguns dels actes que estan organitzats pel cap de setmana.

La festa començara amb el “Cantades Barbudes” el dissabte a les 11 del matí. La cantada és l’himne dels barbuts que es cantarà a totes les barberies i perruqueries que ha col·laborat a la festa. Després a les 14h hi haurà el dinar al Bar Piscines, amb inscripcions de 13€ al mateix lloc i a les 16h començaran els tornejos del Truc Barbut, Botifarra del Barbut i Dominó amb 3 euros cada inscripció.

Segiudament a les 20h comença la novetat d’enguany, la 1ª Barbuts Ninja Guarriors al Bar Piscines. Competició en forma de gimcana on s’han de superar el més ràpid possible proves diverses en equips de dos. Inscripcions al Bar Piscines i a l’Amanita Club a 15€ amb sopar inclòs i 5€ la Ninja Guarriors sola. Diego Miranda, un dels organitzadors, ha explicat en que “hi ha proves de la gincana que són de punteria, resistència entre d’altres, però n’hi ha algunes que volem que siguin sorpresa.” 

Pel que fa el diumenge a la Pista Coberta de la Zona Esportiva, hi haurà la trobada de caminadors de la Caminada del Barbut a càrrec del guia Esteve Padullés a les 9 del matí.

Us deixem amb els cartells del cap de setmana