Arriba a Sallent un taller per fer improvisacions amb el mòbil

190

El mòbil s’ha convertit en una eina indispensable per a la vida quotidiana i més pels adolescents. Des de la Biblioteca Sant Antoni Maria Claret de Sallent s’han impulsat dos tallers per tal que el jovent d’entre 12 i 18 anys sàpiguen improvisar amb ell.  

Les jornades, que seran els dissabtes 17 i 24 de novembre de les onze a la una migdia, consisteixen en saber utilitzar l’aparell per la creació cinematogràfica, és a dir, tenir tècniques per realitzar vídeos i fer fotos de manera útil. El director de la biblioteca, Quim Crusellas, explica que “és una bona oportunitat per saber utilitzar el mòbil en aquest àmbit”. Aquest taller s’emmarca en les jornades que es porten a terme a diferents biblioteques, com són el “Bibliolab”.

Crusellas ha recordat que les places són limitades però fins a un total de 15 persones poden realitzar-lo. Ell mateix ens ha explicat en què consistirà.

Tots aquells interessats podeu trucar al 93 820 63 01 o enviant un correu al b.sallent.smac@diba.cat, recordem que el taller és gratuït.